UPDATE: Samsung a oprit livrarile de Note 7 in Korea de Sud si este posibil sa fie rechemate – Note7 explodeaza sau ia foc in timp ce este la incarcat!

Noul flagship lansat de Samsung, Galaxy Note7, pare sa aiba probleme atunci cand se afla la incarcat…explodeaza sau ia foc. Note7 explodeaza sau ia foc in timp ce este la incarcat!

UPDATE: Deja se ingroasa gluma. Samsung a oprit livrarile de Galaxy Note7 dupa ce au fost semnalate incidente cu aparate care au luat foc sau pur si simplu au explodat, in timp ce se aflau la incarcat. Incidentele par sa fie dotorate unui defect de fabricatie la bateriea lui Note7.

Un oficial Samsung a confirmat sub anonimat pentru agentiea de stiri Yonhap, faptul va exista o rechemare a dispozitivelor Note7, iar anuntul aficial va fi facut foarte curand…cel mai tarziu saptamana viitoare:


The most important thing is the safety of our customers and we don’t want to disappoint our loyal customers.”
….
Products installed with the problematic battery account for less than 0.1 percent of the entire volume sold. The problem can be simply resolved by changing the battery, but we’ll come up with convincing measures for our consumers.” 


koreatimes.co.kr


Cel putin 5 cazuri de acesta fel au fost semnalat in ultima saptamana. In cel putin unul din cazuri s-a folosit un adaptor de la Micro USB la USB-C

China si Korea de Sud au fost doua dintre tarile in care au fost semnalate aceste probleme. Inca nu se cunosc exact motivele care au condus la aceste incidente, se stie doar ca cei de la Samsung au intrat in posesia acestor aparate si investigeaza aceste incidente.

Note7 explodeaza sau ia foc in timp ce este la incarcat!

Sper insa ca acestea cazuri sa fi fost doar unele izolate si sa nu fie depistate defecte de fabricatie care sa oblige Samsung sa retraga de pe piata loturi intregi. Si asa stocurile au fost limitate.

Totusi este luata in calcul si ipoteza unei campanii false prin care s-ar dorii discreditarea lui Note7…sa nu uitam ca mai sunt doar 7 zile pana la lansarea lui iPhone 7.

Ultimele incidente de a acest fel au fost semnalate: un Mi 4i care a luat foc, iar la 3 zile dupa, un Xiaomi Mi 5 a explodat.

(digitaltrends.com, pocketnow.com, sursa 3)

2 Replies to “UPDATE: Samsung a oprit livrarile de Note 7 in Korea de Sud si este posibil sa fie rechemate – Note7 explodeaza sau ia foc in timp ce este la incarcat!”

  1. Wqert

    08008 726 78 64 este nr de lasamsung romania unde puteti sina pt inlocuirea telefonului. Eu am luat de la quickmobile care nu aduc telefoanele pe cale oficiala in ro…

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.