Samsung DeX iti transforma Galaxy S8 intr-un desktop

Samsung Romania a prezentat astazi in cadrul unei conferinte Samsung DeX, dispozitiv dedicat telefoanelor Galaxy S8 si Galaxy S8+ ce permite transformarea smartphonului intr-un veritabil computer portabil. 

Samsung DeX iti transforma Galaxy S8 intr-un desktop

Pentru ca solutia sa fie completa este necesar un ecran (monitor, televizor sau videoproiector) cu port HDMI, un mouse si o tastatura conectate prin Bluetooth, USB sau RF. 

Sincer nu stiu cat viabil suna ca “solutie portabila”, in conditiile in care depinzi de un ecran cu HDMI.

 Vezi aici pretul lui Samsung DeX la eMAG

Odata ce telefonul este conectat la Samsung DeX, vei avea experienta de utilizare a unui desktop cu sistem de operare Android si vei putea sa navighezi pe internet, edita documente, sa urmaresti inregistrarile video sau un film/serial, sa editezi poze sau sa trimiti mesaje SMS sau prin e-mail.Samsung DeX iti transforma Galaxy S8 intr-un desktop2


Smartphone-ul este cel mai important dispozitiv pe care îl folosim în business, iar prin utilizarea noii stații DeX, acesta poate lucra mai eficient. Am dezvoltat Samsung DeX special pentru profesionistul mobil, pentru a-i  putea oferi o experiență flexibilă și convenabilă de tip desktop. Cu Samsung DeX, utilizatorii din cadrul companiilor pot fi asigurați că dispozitivul lor mobil și datele utilizate sunt protejate prin platforma de securitate Samsung Knox, care este inclusă în smatphone-ul lor. Samsung DeX redefinește limitele productivității”, a declarat Lavinia Sărățeanu, Product Manager în cadrul diviziei Telecom a Samsung Electronics România.


Prin andocarea telefonului Galaxy S8 in DEX, interfata Android mobila devine o interfata de tip desktop, oferind acces la suita Office si la aplicatii mobile Adobe (Adobe Acrobat Reader și Lightroom Mobile). In plus, pentru utilizatorii care au nevoie de acces la aplicatii bazate pe sistemul Windows, Samsung DeX ofera acces de la distanta pe desktop-uri virtuale, prin solutii partenere, care includ Citrix, VMware si Amazon Web Services. 

Samsung Dex este deja disponibil in magazinele din Romania, iar la eMAG il puteti gasit la pretul de 489 de lei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.