Samsung Galaxy Note7 Fan Edition va fi disponibil din 7 Iulie

Samsung Galaxy Note7 Fan Edition va fi disponibil din 7 Iulie

Este oficial, Note7 va fi vandut sub denumirea de Galaxy Note Fan Edition (Galaxy Note FE) si va fi disponibil din 7 Iulie, momentan doar in Coreea.

In luna martie va povesteam despre decizia celor de la Samsung de a relansa Galaxy Note7, varianta refurbished, si iata ca astazi vedem si sub ce forma.

Galaxy Note7 Fan Edition pastreaza acelasi design insa va avea o interfata soft (UX) noua, cea pe care o regasim acum la Galaxy S8 si S8+, si nu va lipsi nici Bixby. Samsung Galaxy Note7 Fan Edition va fi disponibil din 7 Iulie

Cum era de asteptat, cei de la Samsung au decis sa schimbe bateria, optand pentru una de capacitate mai mica (3200 mAh), baterie care a fost testat si para testata pentru a evita ce s-a intamplat in trecut cu Note7. 

Samsung si-a propus sa vanda 400.000 de unitati in Coreea si inca nu se stie cand vor incepe vanzarile pentru celelalte tari. 

Pretul pentru Galaxy Note Fan Edition pleaca de la 611 de USD si va fi disponibil in 4 culori: Black Onyx, Blue Coral, Gold Platinum si Silver Titanium.

(sursa)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.