De unde putem comanda Note8 in Romania si la ce pret

Asa cum probabil ati aflat, Samsung a lansat Galaxy Note8 acum 2 zile, iar unele magazinele de specialitate sau furnizori de telecom, au afisat deja noul telefon la precomanda. Oficial, toate precomenzile vor avea un Dex Station cadou.

De unde putem comanda Note8 in Romania si la ce pretMai jos am pregatit o lista de furnizori care au afisat Note8 in oferta lor:

– La eMAG gasim 2 variante de culoare: Midnight Black si Maple Gold, ambele cu 64GB spatiu de stocare si procesor Exynos 8895, la pretul de 4499 de lei.De unde putem comanda Note8 in Romania si la ce pret emag

Pana pe 14 Septembrie, cei care vor comanda noul Note8, vor primi cadou un Samsung Dex Station, in limita stocului disponibil. 🙂

De unde putem comanda Note8 in Romania si la ce pret emag cadou– Avand in vedere ca Flanco apartine de eMAG, regasim acelesi 2 variante de culoare: Midnight Black si Maple Gold, tot cu 64GB spatiu de stocare si procesor Exynos 8895, la acelasi pretul de 4499 de lei.

De unde putem comanda Note8 in Romania si la ce pret Flanco

Si in cazul celor de la Flanco exista cate un Samsung Dex Station cadou, in valoare de 599 de lei, pentru fiecare precomanda facuta.

– La Quickmobile gasim 3 oferte, din care una ceva mai scumpa (culoare Midnight Black) pentru ca vine echipat cu Snapdragon 835 si in loc de Exynos 8895, dar care in loc de Samsung Dex Station, vine cu un Incarcator Wireless Cu Incarcare Rapida pe post de cadou, iar pretul este de 4599 de lei.

Celelalte 2 variante sunt acelesi ca si la eMAG sau Flanco: Midnight Black si Maple Gold, cu 64GB spatiu de stocare si procesor Exynos 8895, dar la un pret mai bun, de 4449 de lei.

De unde putem comanda Note8 in Romania si la ce pret quickmobile

– Altex gasim o singura varianta: Midnight Black, cu 64GB spatiu de stocare si procesor Exynos 8895, la un pret mai bun, de 4449 de lei.De unde putem comanda Note8 in Romania si la ce pret atex

Si in cazul celor de la Altex gasim Samsung Dex Station cadou.
De unde putem comanda Note8 in Romania si la ce pret altex cadou

– La cei de la Orange gasesti cele doua variante (Black si Gold), insa ai posibilitatea de a alege pretul:
     – cu un abonament Orange Me 43, 595 Euro
     – sau la liber, 969 Euro
De unde putem comanda Note8 in Romania si la ce pret orangeSi in cazul precomanzilor facute la Orange primesti cadou un Samsung Dex Station.

– Si cei de la Vodafone au afisat in oferta lor doar varianta Black, la care primesti cadou un Samsung Dex Station. Ca si la Orange avem posibiliatea de a alege pretul:
     – cu un abonament, iar cea mai ieftina varianta este cu RED 89 la 295 Euro
     – sau la liber, la 969 Euro
De unde putem comanda Note8 in Romania si la ce pret vodafone– Nu putea lipsi din aceasta lista  cei de la Telekom. Asa cum va asteptati si aici gasim Note8 ca optiune de pret cu abonament:
      – Cea mai ieftina solutie gasim pachetul cu abonament Mobil25, la pretul de 2899 de lei
      – insa la liber pretul este tot de 4499 de lei
De unde putem comanda Note8 in Romania si la ce pret telekom oferta
Nici de la Telekom nu putea lipsi cadoul, acelasi Samsung Dex Station

Voi ce ofera ai alege daca ar fi sa-tu cunperi un NOTE8?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.