Samsung a lansat noul SSD Portabil T5 cu cele mai mari viteze de transfer

Samsung a lansat astazi o noua memorie de stocare externa de tip PSSD, Samsung SSD Portabil T5.

Samsung lanseaza noul SSD Portabil T5 cu cele mai mari viteze de transferT5-ul foloseste noua tehnologie Samsung V-NAND pe 64 de straturi, tehnologie ce ofera cele mai mari viteze de transfer si care integreaza un sistem de criptare a datelor intr-un design compact si durabil conform spuselor lui Un-Soo Kim, Senior Vice President of Brand Product Marketing, Memory Business la Samsung Electronics. 

Samsung împinge de ani buni limitele în ceea ce priveşte stocarea portabilă a datelor și tehnologia solid state drive, iar dispozitivul portabil SSD T5 continuă tradiția noastră în lidership și inovație

Suntem încrezători că noul Samsung SSD T5 se va ridica peste aşteptările utilizatorilor, oferind viteze și mai mari, design compact şi dimensiuni convenabile. Este produsul de stocare ideal pentru utilizări de zi cu zi, dar şi pentru profesioniştii care sunt în căutarea unui produs rapid, durabil şi sigur.”      Samsung lanseaza noul SSD Portabil T5 cu cele mai mari viteze de transferSamsung T5 are o viteze de transfer de pana la 540 MB/s (de pana la 4.9 ori mai rapid decat un hdd externe), este mai mic decat o carte de vizita (74 x 57.3 x 10.5mm), cantareste 51g. Nou SSD extern de la Samsung are exteriorul de aluminiu ce-i ofera o o rezistenta la socuri, fiind capabil sa reziste in urma unui impact provocat de o cazatura de la 2 metri.

Memoria T5 este compatibila atat pentru PC-uri cat si pentru Mac-uri, include doua cabluri de conectare USB ( USB-C la C si USB-C la A), vine in doua culori: Deep Black (modele 1TB si 2TB) si Alluring Blue (modele 250GB şi 500GB).

T5 va avea o garantie de 3 ani si este disponibila la nivel global din 15 august. Pretul noii memorii SSD de la Samsung va fi cam mare. Pentru varianta de 2TB pretul va fi de 799 USD, iar pentru memoria de capacitate mai mica, de 250GB, pretul ajunge la 129 de USD.

Specificatii:

Categorie Samsung Portable SSD T5
Capacitate 2TB/1TB (Deep Black), 500GB/250GB(Alluring Blue)
Interfaţă USB 3.1 (Gen 2, 10Gbps)
Dimensiuni (LxWxH) 74 x 57.3 x 10.5 mm (3.0 x 2.3 x 0.4 inchi)
Greutate 51 grame (1.8 oz)
Viteză de transfer Până la 540 MB/s
UASP Compatibil
Criptare

Criptare AES 256-bit
Securitate Samsung Portable SSD Software
Certificări CE, BSMI, KC, VCCI, C-tick, FCC, IC, UL, TUV, CB
RoHS Compliance RoHS2
Garanţie Garanție limitată la 3 ani

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.