ADATA anunta trei noi produse dedicate segmentului audio de gaming-castile XPG EMIX H30 si I30 si amplificatorul SOLOX F30

ADATA a anunta astazi lansarea primelor produse din portofoliu dedicate segmentului audio de gaming. Sunt trei dispozitive produse sub brandul XPG: castile EMIX H30 cu un design over-ear de 53 mm, castile EMIX I30 cu un design in-ear de 13.5 mm si amplificatorul SOLOX F30 (vandut impreuna cu EMIX H30 sau separat).

ADATA anunta trei noi produse dedicate segmentului audio de gaming-castile XPG EMIX H30 si I30 si amplificatorul SOLOX F30SOLOX F30 – surround virtual 7.1 si moduri audio distincte
Precizia procesarii sunetului permite noului amplificatory SOLOX F30 sa actioneze ca un card audio extern si amplificator pentru PC si Mac. Canalul de surround virtual 7.1 adauga profunzime sunetului si o pozitionare mai exacta in seisunile de gaming, pentru un avantaj competitiv. SOLOX F30 are patru presetari de sunet: joc, film, muzica si voce. Conexiunile multiple sporesc versatilitatea si pot oferi continut audio simultan sau separat pentru casti si difuzoare. Clientii pot achizitiona SOLOX F30 in pachet cu EMIX H30 si un suport pentru casti, sau separat.

EMIX H30
Castile full-size EMIX H30 ofera o gama audio larga, cu bass puternic datorita difuzoarelor de 53 mm. De asemenea, acestea ofera confort complet chiar si in timpul sesiunilor de gaming extinse, datorita pernelor din spuma de memorie, a benzii de sustinere ajustabile si a unei forte de strangere atent optimizate. Microfonul detasabil asigura faptul ca jucatorii sunt auziti cu claritate de catre membrii echipei, la fel cum cablurile impletite si conectorul placat cu aur rezista unei utilizari extinse si exigente, fara degradarea calitatii sunetului.

EMIX I30 – calitatea audio pentru gaming in-ear
Cum cele mai multe produse audio pentru gameri au un design cu dimensiuni mai mari, optiunile pentru produse compacte si mobile de tip in-ear sunt rare. Castile EMIX I30 au difuzoare puternice de 13,5 mm si un design care se potriveste perfect in canalele urechilor, pentru a obtura zgomotul exterior si a oferi sunet clar, la calitate premium. Datorita difuzoarelor supradimensionate, castile EMIX I30 pot produce sunet surround cu 5.2 canale patentat, cu un effect puternic. Fiind compacte si usoare, castile EMIX I30 ofera jucatorilor un sunet puternic, fie acasa, fie in miscare.

EMIX H30 si EMIX I30 functioneaza fara drivere pe orice PC, Mac, PS4, Xbox, Switch si dispozitiv mobil. Acest lucr inseamna ca gamerii nu mai au nevoie sa achizitioneze casti dedicate pentru diferite dispozitive.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.