RCS RDS anunta acoperire integrala pentru Digi Mobil 4G in tunelurile metroului

RCS & RDS anunta astazi extinderea retelei Digi Mobil 4G si in tunelurile metroului din Bucuresti, suplimentar acoperirii 4G deja existente din statii.

RCS RDS anunta acoperire integrala pentru Digi Mobil 4G in tunelurile metroului

Pana acum, in subteran, Digi Mobil avea doar semnal 3G, iar 4G gaseam doar in statii. Extinderea acoperirii 4G in metrou s-a realizat prin dublarea cantitatii de spectru utilizat in banda 1 – 2100 Mhz, permitandu-se astfel accesul la internet cu viteze de download de pana la 75 Mbps.  

La nivel national, acoperirea retelei Digi Mobil 3G a ajuns in aceasta vara la peste 99% din populatie, iar cea 4G a ajuns la peste 51% din populatie. 
 
Numarul mare de utilizatori pe care Digi Mobil i-a atras prin portabilitate de la alti operatori, vine sa confirme ca reteaua companiei este in extindere si ca pachetele comerciale sunt concepute astfel incat sa raspunda cerintelor si nevoilor de comunicare ale clientilor, prin cele mai bune preturi si trafic de date nelimitat pentru orice abonament. Doar in intervalul ianuarie – august 2017, s-au portat 302.306 de numere in reteaua Digi Mobil, cu aproximativ 16% mai multe decat in perioada similara a anului trecut. Astfel, numarul total de clienti care au optat pentru portarea numarului de telefon in reteaua Digi Mobil a ajuns la 1.3 milioane la finalul lunii august 2017.  

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.