Allview va lansa X4 Soul Vision, un telefon cu proiector portabil incorporat

Allview anunta ca va lansa X4 Soul Vision, un telefon cu proiector portabil incorporat. Anuntul vine la doar cateva zile distanta de la lansarea lui X4 Soul Infinity, primul telefon cu asistentul vocal in limba romana. 

Allview va lansa X4 Soul Vision, un telefon cu proiector portabil incorporatSunt tare curios ce baterie va avea noul smartphone Allview, avand in vedere faptul ca un astfel de gadget in mod normal consuma mult curent.

Un alt lucru pe care il doresc sa-l vad este calitatea imaginii pe care o va putea afisa proiectorul telefonului X4 Soul Vision. Asta pentru ca Allview anunta o calitate egala cu cea a unui proiector cu laser.

Daca ne luam dupa imaginea de teasing oferita de catre Allview, putem observa ca noul telefon va putea proiecta la o distanta maxima de 5.1m, iar imaginea proiectata va avea o diagonala de 200 inci, insa minumul va fi de 20 inci la distanta de 0.5m. Allview va lansa X4 Soul Vision, un telefon cu proiector portabil incorporat

Oriunde te-ai afla poti transforma rapid spatiul in care te afli intr-o sala de intalnire sau sala de cinema si vei putea viziona serialele sau show-urile preferate.

Mai mult de atat, pentru ca nu ai intotdeauna posibilitatea de a proiecta perpendicular, Allview a pregatit un smartphone care aplica o corectie inteligenta automata a imaginii astfel incat proiectia sa fie mereu perfecta, dreptunghiulara.

3 Replies to “Allview va lansa X4 Soul Vision, un telefon cu proiector portabil incorporat”

  1. Emil Datcu

    Vad ca este foarte diferit de celelalte si are si cateva functii noi. Pretul nu este foarte mare dar tot sper la o reducere.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.