Allview a lansat X4 Soul Vision, un telefon cu proiectie laser portabila

Asa cum au promis, cei de la Allview au lansat astazi X4 Soul Vision, primul telefon al companiei cu proiectie laser portabila.

Allview a lansat X4 Soul Vision, un telefon cu proiectie laser portabilaX4 Soul Vision este un terminal care include un proiector laser (MEMS) de mare definitie, cu o proiectia construita din aproape 30 de milioane de pixeli pe secunda ce permite o rata de contrast ridicata de 5.000:1, fata de 400:1 pe un model similar ce foloseste tehnologia Digital Light Processing (DLP).

Allview este un business romanesc de antreprenoriat in tehnologie si stim cat de importante sunt eficienta si dinamica unor prezentari. Dorim sa sprijinim tinerii antreprenori cu un nou produs inovator, care va aduce beneficii de timp si cost atat pentru cei care au afaceri la inceput de drum, cat si pentru angajatii inventivi, ambitiosi care doresc sa faca prezentari dinamice
…X4 Soul Vision este rezultatul evolutiei tehnologice, care acum permite o functionare nelimitata, fara a mai fi necesara schimbarea lampii de proiectie ca in cazul proiectoarelor DLP sau LCD“, a declarat Lucian Peticila, fondatorul Allview.


Chiar daca avem de aface cu un proiector incorporat, X4 Soul Vision are o grosime de doar 10mm si este prevazut cu un suport metalic subtire pentru proiectie care asigura o focalizare foarte buna indiferent de distanta sau suprafata.Allview a lansat X4 Soul Vision, un telefon cu proiectie laser portabila 1

Pentru ca nu intotdeauna ai posibilitatea de a proiecta perpendicular pe o suprafata, X4 Soul Vision aplica o corectie inteligenta automata imaginii astfel incat sa se poata obtine o proiectie perfecta, dreptunghiulara. Dimensiunea ecranului de proiectie poate varia, in functie de distanta dintre smartphone si zona de proiectie, intre 20” si 200”.

Smartphone-ul are inclusa o interfata dedicata proiectorului, astfel telefonul poate fi transformat intr-un touchpad. In plus, proiectorul cu laser al smartphone-ului poate fi controlat de catre un alt telefon doar printr-o scanare a unui cod QR.Allview a lansat X4 Soul Vision, un telefon cu proiectie laser portabila 2

X4 Soul Vision este cel de-al treilea model de smartphone ce va fi compatibil cu AVI (asistentul vocal interactiv dezvoltat de Allview. 

Specificatii tehnice X4 Soul Vision:
– Display de 5,5″ IPS Full HD, INCELL, Full Lamination
– Bateria de 4000mAh, combinata cu proiectorul laser MEMS ofera smartphone-ului X4 Soul Vision autonomia necesara pentru 3,5 ore de redare continua
– Procesor Octa Core,
– Memorie RAM 3GB
– Memorie Flash 32GB
– Camera principala de 13MP cu PDAF
– Camera frontala 8MP
– Doua slot-uri pentru SIM-uri, conectivitate 4G Dual Mode
– Senzor de amprenta

X4 Soul Vision poate fi comandat incepand de astazi, de pe website-ul www.allview.ro la pretul de 2.299 lei, iar cei care se inscriu pe pagina www.allview.ro/vision in perioada 10 – 17 octombrie, beneficiaza de un voucher in valoare de 300 lei.

4 Replies to “Allview a lansat X4 Soul Vision, un telefon cu proiectie laser portabila”

  1. Zecheru Iustin

    Specificatiile produsului nu sunt rele, dar cred ca se mai putea umbla putin la frecventa procesorului.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.