Concurs Tenda – Wifi Range Extender A9 N300, Adaptor USB Wifi U6

A venit vremea unui un nou concurs pe blog. Am primit de la Tenda Romania doua produse pe care le voi oferi cadou unui cititorilor de pe blog, de indata ce voi ajunge la 1000 de abonati (subscriberi) pe canalul de Youtube.

Concurs Tenda - Wifi Range Extender A9 N300, Adaptor USB Wifi U6-giveaway 100Dupa cum probabil ati auzit, Youtube a schimbat de curand conditiile de participare YPP (YouTube Partner Program), iar de la data de 20 Februarie cei care nu indeplinesc conditiile de mai jos vor fi scosi din program.

  • 4,000 watch hours in the previous 12 months
  • 1,000 subscribers

Prima conditie este indeplinita, insa pe cea de-a doua inca nu, asa ca apelez la acest concurs pentru a putea trece de pragul de 1000 de abonati si pentru a reusi sa reintru in program. Mai am nevoie de 671. ­čÖé┬áConcurs Tenda - youtube

Revenind la concurs, vorbim despre un Router Tenda N300 F3 (despre care v-am vorbit aici), un Range Extender Wifi, model A9 N300 si un adaptor USB Wifi U6, cum spuneam, ambele vor ajunge la unul dintre voi daca veti respecta cateva reguli simple descrise la sfarsitul acestui articol.

Tenda A9 este un Range Extender Wireless care este echipat cu 2 antene externe de 3dBi ce ofera o acoperirea WiFi de pana la 200mp. Eu deja folosesc un astfel de extender si va pot spune ca este foarte usor de instalat si de configurat. Pur si simplu l-am bagat in priza si m-am conectat la reteaua acestuia, si l-am conectat la ruterul casei. Mai multe detalii despre cum m-am conectat v-am povestit aici.

Tenda U6 N300 este un adaptor USB 802.11n, deci o placa de retea WIFI cu usb 2.0 (i-am facut un video unboxing), pe care o poti folosi la un calculator pe care vrei sa-l conectezi la internet fara fir sau daca ai un laptop mai vechi cu o placa de retea wifi la fel de veche si vrei sa cresti viteza de conectare.

U6 permite viteze de conectare de pana la 300 Mbps, iar partea interesanta este acoperirea pe care o poate oferii datorita unei antene destul de mari, cu o putere de 6 dBi. Este indicat sa folositi driverele si aplicatia producatorului daca doriti sa beneficiati de toate puterea acestui adaptor. De exemplu sa folosesti functia de HotSpot.

Dar sa revenim la concurs. Pentru a putea castiga unul dintre cele doua produse de la Tenda trebuie sa:
– te abonezi la canalul de Youtube (click AICI pentru a te abona),
– like la pagina de Facebook┬ávastIT (click AICI si LIKE).
– sa fi din Romania

Nu uita ca sa-ti debifezi din setarile contului de youtube setarea “Keep all my subscriptions private”, pentru a putea vedea ca v-ati abonat.

Ca sa poti face acest lucru accesati sectiunea de “History and privacy ” (vezi link aici).

youtube-History and privacy-Keep all my subscriptions private

youtube-History and privacy-Keep all my subscriptions private

Ordinea in care se va face extrage:
1. Tenda U6 N300 adaptor USB 802.11n
2. Tenda A9 Range Extender Wireless
UPDATE:
3. Router Tenda N300 F3

Pentru concurs sunt luati in calcul si cei care s-au inscris la concursul anterior. In plus doar cei cu domiciliu in Romania pot participa.

Nu ar strica insa un like si/sau un share la articol (NU este obligatoriu pentru concurs) pentru ca si prietenii vostrii sa afle despre acest concurs.

Asa cum spuneam, concursul este valabil pana voi ajunge la 1000 de abonati (subscriberi), iar castigatoriiul vora fi extrasi cu ajutorul random.org.

One Reply to “Concurs Tenda – Wifi Range Extender A9 N300, Adaptor USB Wifi U6”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.