“Pensionez” batranul Galaxy Note3, iar un Samsung Galaxy Note8 ii va lua locul

Am peste 3 ani de cand utilizez intens un Galaxy Note 3, telefon de care sunt foarte atasat si de care ma despart cu greu pentru ca am fost foarte multumit de el. Insa a venit acel moment in care trebuie sa-l pensionez. De ce? 

Pensionez batranul Galaxy Note3, iar un Samsung Galaxy Note8 ii va lua loculIn ultima perioada a inceput sa apara probleme de genul: restart din senin, rulat din ce in ce mai greu, blocat in diverse aplicatii. Problemele au continuat chiar si dupa ce i-am aplicat un hardware reset. 

Parca a fost ca un facut. Va aduceti aminte de scandalul Apple de la sfarsitul anului trecut, cand oficiali ai companiei au recunoscut ca incetinesc in mod intentionat telefoanele iPhone de generatie mai veche? Eu cred ca nu sunt sigurii care apeleaza la astfel de practici.

Insa dupa o saptamana de asteptare si cu mici peripetii, am intrat in posesia noului meu telefon, un Samsung Galaxy Note8. Telefonul a fost comandat de la Vodafone, iar intr-o prima faza mi-au trimis un Galaxy S8, si am zis – Pffff, mai trebuie sa astept in ca o zi. Stiti si voi cum este.  🙂 

Insa astazi asteptarea a luat farsit. Modelul in cauza este SM-N950FZKACNX Black, cu un sim, Cipset Exynos Octa Core 8895, 6 GB de RAM, cu 64GB memorie de stocare si dupa cum vedeti inca nu l-am scos din tipla.  🙂 

In urmatoarea perioada ii voi face un unboxing si un full review, asa ca astept in comentarii, intrebari si pareri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.