De 8 Martie, Ziua Femeii, Samsung lanseaza gama noua de televizoare 2018: QLED, UHD si Premium UHD

La doar doua zile de la lansarea Galaxy S9 si S9 plus in Romania, Samsung anunta lansarea noii game de televizoare QLED 2018, ce ofera o calitate superioara a imaginii, interactiune inteligenta si un design deosebit cu ajutorul functiilor: Direct Full Array, Bixby si modul Ambient. Recunosc, nu sunt fan Tizen insa panel-urile Samsung au o imagine extraordinara.

De 8 Martie, Ziua Femeii, Samsung lanseaza gama noua de televizoare 2018 QLED, UHD si Premium UHDNoile televizoarea au fost lansate in cadrul evenimentului First Look in New York,  unde Samsung a oferit informatii legate de noile modele QLED TV, UHD, Premium UHD si Ultra-Large.


Gama noastră de televizoare din seria 2018 este cea mai inovatoare și sofisticată de până acum, concepută pentru consumatorul modern, care este conștient de estetica spațiului personal. Suntem încântati să oferim utilizatorilor experienţa gamei de televizoare 2018 prin caracteristici care le oferă mai multă libertate pentru a decide unde si cum se pot bucura cel mai mult de televizor în interiorul casei,


Jonghee Han, președintele Visual Display Business la Samsung Electronics

Iata si cateva detalii despre noutatile gama Samsung TV 2018:

Seria QLED TV 2018:
– include modelele:
          – Q9F (65”, 75”, 88”), Q8F (55”, 65”, 75”), Q7C (55”, 65”),
          – Q7F (55”, 65”, 75”)
          – Q6F (49”, 55”, 65”, 75”, 82”).
– au culori si contrast imbunatatite,
– compatibilitate HDR10+,
– modul Ambient,
– imbunatatiri aduse platformei Smart TV cu Bixby Voice si One Invisible Connection.De 8 Martie, Ziua Femeii, Samsung lanseaza gama noua de televizoare 2018 QLED, UHD si Premium UHD2

Seria UHD TV 2018:
– include modelele:
           – NU7100 (75”, 65”, 55”, 50”, 43”, 40″)
           – NU7300 (65”, 55″).
– functii de imagine precum 4K UHD și HDR,
– solutii pentru gestionarea cablurilor,
– design subtire si functii Smart TV.

Seria Premium UHD TV 2018:
– include modelele:
          – NU8500
          – NU8000,
– Dynamic Crystal Color,
– compatibilitatea cu HDR10+,
– solutii pentru gestionarea cablurilor
– imbunatatiri aduse platformei Smart TV cu ajutorul Bixby Voice si One Remote Control.

Modul Ambient ofera informatii atunci cand te uit la programele TV, poate reda muzica stiri, rapoarte de trafic sau prognoza meteo. In plus, daca televizorul este montat pe perete, poate imita modelul de pe peretele din spatele acestuia. Foarte tare!!…NU?

Noul One Invisible Connection este un cablu subtire (la dimensiuni pana la 15 metri) care poate transmite curent de alimentare si date audio-video.

Smart TV, Featuring Bixby cu setari inteligente si continut la indemana. 
– Effortless Login utilizeaza noua aplicatie SmartThings pentru a reduce semnificativ timpul necesar pentru a configura setarile initiale ale unui televizor nou.
– noul ghid universal permite utilizatorilor, cu ajutorul meniului intuitiv disponibil, navigarea prin serviciile de streaming si live TV compatibile.
– cu platforma inteligenta Samsung – Bixby, utilizatorii pot efectua comenzi vocale pentru a selecta programele preferate si pentru a controla alte dispozitive compatibile.

Direct Full Array (DFA) este specific pentru televizoarele QLED Q8F si Q9F:
– aduce un contrast mult mai bun si imagini de o calitate superioara.
– utilizeaza un panou cu zone de iluminare controlate care se regleaza automat pentru a oferi cele mai profunde nuante de negru si alb.

O data cu noua gama de TV-uri,  Samsung aduce patru noi sisteme audio:
– HW-K950: Noul soundbar HW-K950 Dolby Atmos® este prevăzut, adiţional difuzoarelor frontale, cu difuzoare laterale şi up-firing pentru a crea o experiență de cinema extraordinară, prin intermediul sunetului surround 7.1.4.
– HW-N650: Destinat persoanelor pasionate de gaming, soundbar-ul HW-N650 integrează tehnologia Acoustic Beam, pentru a plasa utilizatorii în mijlocul acţiunii.
– HW-NW700: Soudbar-ul HW-NW700 poate fi montat pe perete şi vine în completarea televizoarelor QLED – pentru realizarea unui design interior perfect armonios.
– VL550: Acest model include un cadran metalic pe care utilizatorii îl pot atașa pe orice suprafață metalică și îl pot folosi pentru a controla muzica cu ajutorul comenzilor vocale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.