CES 2019 – Noile monitoare Samsung 2019: Space Monitor, CRG9 si UR59C

Samsung a anuntat in aceste zile la CES 2019 (care se desfasoara in fiecare an in Las Vegas), noi monitoare: modelul Space Monitor pentru spatii moderne de lucru de 27 inchi si 32 de inchi, modelul CRG9 ultra-wide de 49 de inci pentru o experienta extrema de gaming si modelul curbat 4K UHD UR59C de 32 de inci cu un design subtire pentru creatorii de continut.


Cea mai recenta colectie de monitoare Samsung este incredibil de versatila si demonstreaza angajamentul nostru de a continua inovarea in aceasta categorie de produse. Toate aceste monitoare fac parte din strategia noastra extinsa din acest an de a oferi utilizatorilor optiuni pentru a obtine ceea ce isi doresc – dispozitive frumoase si utile care sa ii inspire sa faca mai mult


Seog-gi Kim, Vicepresedinte Executiv al departamentului Visual Display Business la Samsung Electronics.

CES 2019 - Noile monitoare Samsung 2019 Space Monitor, CRG9 si UR59C

CES 2019 – Noile monitoare Samsung 2019 Space Monitor, CRG9 si UR59C

Space Monitor de la Samsung profita de designul sau elegant si de functionalitatea pe care o are pentru a permite utilizatorilor sa se concentreze asupra a ceea ce se afla pe ecran si nu a ceea ce este in jur. Solutia unica de economisire a spatiului, integrata complet monitorului printr-un brat minimalist ce se fixeaza pe birou si elibereaza spatiul din jurul acestuia, ofera utilizatorului o productivitate maxima.
Samsung Space Monitor este usor de configurat si reglat atunci cand nu este utilizat si poate fi depozitat simplu, pe perete, doar printr-o impingere inapoi. Prin reglarea ergonomica facila, accesul la porturi si un sistem discret de gestionare a cablului, Space Monitor imbunatateste forma si functia oricarei statii de lucru sau a biroului de acasa.

CES 2019 - Noile monitoare Samsung 2019 Space Monitor, CRG9 si UR59C (1)

CES 2019 – Noile monitoare Samsung 2019 Space Monitor, CRG9 si UR59C

Space Monitor vine in doua dimensiuni: de 27 de inci ce ofera rezolutie QHD pentru imagini incredibil de detaliate, cu unghi drept si un model de 32 de inci ce ofera o rezolutie 4K UHD.

Space Monitor dispune de un brat unic si o rama foarte subtire. Cand suportul este utilizat, monitorul poate fi usor inclinat sau extins de pe perete. De asemenea, poate fi coborat la nivelul biroului, iar caracteristica Samsung – Zero Height Adjustable Stand ofera versatilitate maxima cand vine vorba de preferinta de vizualizare. Standul nu numai ca permite utilizatorilor sa se simta mai confortabil, dar, totodata, elimina dificultatea gestionarii cablului prin integrarea cablurilor de alimentare si HDMI prin brat respectiv.

CES 2019 - Noile monitoare Samsung 2019 Space Monitor, CRG9 si UR59C

CES 2019 – Noile monitoare Samsung 2019 Space Monitor, CRG9 si UR59C

Monitorul de gaming CRG9 49 de inchi are un ecran super ultra-wide (raport de aspect de 32:9) cu rezolutie QHD duala (5120×1440), dispune de tehnologia HDR10, ofera o luminozitate de varf de 1.000 niti. Acesta ofera o rata de refresh de 120 Hz, cu un timp de raspuns rapid de 4 ms pe un display de 49 de inci, care minimizeaza intarzierea imaginii si incetosarea miscarii.

CRG9 este dotat cu tehnologia AMD Radeon FreeSync 2 HDR, pentru a reduce incoerenta imaginilor si latenta de intrare si a asigura utilizatorul de cea mai buna rata a cadrelor si cea mai fluida experienta de joc.

Monitorul utilizeaza, de asemenea, tehnologia Quantum Dot de la Samsung pentru o reproducere exceptionala a culorilor, iar curbura ecranului de 1.800 mm si campul ultra-wide ofera vizibilitate completa.

Echivalent cu doua monitoare QHD 16:9 de 27 de inci amplasate unul langa altul, ecranul super ultra-wide de 32:9 ofera, de asemenea, o flexibilitate maxima de multitasking, asistata de functia PBP (Picture-by-Picture), ce permite vizualizarea a doua surse video pe acelasi ecran. Modelul CRG9 include un port HDMI, doua porturi de afisare, optiuni USB 3.0 si conectivitate casti. De asemenea, Samsung a proiectat CRG9 si cu un stand la o dimensiune mai mica, pentru mai mult confort si flexibilitate in spatiul fiecarui gamer.

Monitorul UR59C 32 de inci este primul model curbat 4K UHD (3840×2160) , de 32 de inci, din lume, proiectat pentru creatorii de continut, cu un raport de contrast de 2.500:1, cu suport pentru pana la un miliard de culori. Curbura 1500R ofera o experienta cu adevarat imersiva, reducand, in acelasi timp, oboseala ochilor, asociata in mod obisnuit cu perioade mai lungi de utilizare traditionala a monitorului.

Disponibil in varianta de culoare Dark Blue Gray, modelul UR59C are un design super-subtire, cu o adancime de numai 6,7 mm si o carcasa in spate cu textura textila. Ecranul cu 3 fete, fara bare, este atasat unui suport metalic subtire, dar robust, cu baza cu doua varfuri, care infasoara cablurile si reduce amprenta sa pe spatiul de lucru.

Inca nu se stie cand vor fi disponibile cele trei monitoare in magazine sau la ce pret.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.