CES 2019 – Samsung dezvaluie tehnologia modulara Micro LED pentru ecrane

Samsung dezvaluie, la CES 2019, in cadrul First Look Event, tehnologia Micro LED, The Wall, eveniment la care au prezentat 2 ecrane: un nou ecran de 75 inci si unul de 219 inci, ambele dispun de alte dimensiuni, forme si configuratii.

CES 2019 - Samsung dezvaluie tehnologia modulara Micro LED pentru ecrane

CES 2019 – Samsung dezvaluie tehnologia modulara Micro LED pentru ecrane

Pe scurt, ecranele cu tehnologia Micro LED, pe langa o calitate a imaginii superioara, indiferent de unghiul de vizionare, versatilitate si un design impresionat, iti ofera posibilitatea de a configura imaginea cum doresti si unde doresti pe suprafata acestora.

Practic aceste ecrane TV sunt alcatuite din module individuale de micro LED-uri auto-incandescente, care contin milioane de chip-uri LED rosii, verzi si albastre, care emit lumina proprie pentru a produce culori stralucitoare pe ecran, oferind o calitate foart buna a imaginii.

Ecranele cu Micro LED nu au rame, nu exista limite intre module iar atunci cand sunt adaugate mai multe module, display-urile se pot scala pentru a mari rezolutia.  In plus acestea suporta de la continut standard de 16:9, la filme 21:9 pe ecran lat, chiar si afisaje neconventionale, cum ar fi 32:9 sau chiar 1:1, fara a compromite calitatea imaginii.

Cum ar fi ca in viitorul apropiat peretii sa nu mai aiba finisaj/glet de rigips si var, ci ecrane Micro LED.

poti da sfoara in tara...
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on Tumblr
Tumblr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.