CES 2019 – Samsung dezvaluie tehnologia modulara Micro LED pentru ecrane

Samsung dezvaluie, la CES 2019, in cadrul First Look Event, tehnologia Micro LED, The Wall, eveniment la care au prezentat 2 ecrane: un nou ecran de 75 inci si unul de 219 inci, ambele dispun de alte dimensiuni, forme si configuratii.

CES 2019 - Samsung dezvaluie tehnologia modulara Micro LED pentru ecrane

CES 2019 – Samsung dezvaluie tehnologia modulara Micro LED pentru ecrane

Pe scurt, ecranele cu tehnologia Micro LED, pe langa o calitate a imaginii superioara, indiferent de unghiul de vizionare, versatilitate si un design impresionat, iti ofera posibilitatea de a configura imaginea cum doresti si unde doresti pe suprafata acestora.

Practic aceste ecrane TV sunt alcatuite din module individuale de micro LED-uri auto-incandescente, care contin milioane de chip-uri LED rosii, verzi si albastre, care emit lumina proprie pentru a produce culori stralucitoare pe ecran, oferind o calitate foart buna a imaginii.

Ecranele cu Micro LED nu au rame, nu exista limite intre module iar atunci cand sunt adaugate mai multe module, display-urile se pot scala pentru a mari rezolutia.  In plus acestea suporta de la continut standard de 16:9, la filme 21:9 pe ecran lat, chiar si afisaje neconventionale, cum ar fi 32:9 sau chiar 1:1, fara a compromite calitatea imaginii.

Cum ar fi ca in viitorul apropiat peretii sa nu mai aiba finisaj/glet de rigips si var, ci ecrane Micro LED.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.