Samsung va integra iTunes Movies & TV Shows, AirPlay 2 la televizoarele smart

Cei de la Samsung anunta ca vor integra in televizoarele smart Samsung aplicatia pentru iTunes Movies,  TV Shows si AirPlay 2 incepand cu primavara lui 2019.

Samsung va integra iTunes Movies & TV Shows, AirPlay 2 la televizoarele smart

Samsung va integra iTunes Movies & TV Shows, AirPlay 2 la televizoarele smart

Da, ati auzit bine, ecosistemul Apple va ajunge si pe Televizoarele Samsung, iar cei care au un iPhone, un iPad, un Mac sau alte dispozitive compatibile AirPlay 2 vor putea face streaming de continut audio si video catre televizor

Pentru televizoarele smart Samsung din 2018 implementarea acestor aplicatii va fi posibila printr-un update firmware. Aplicatia iTunes Movies si TV Shows va fi disponibila doar pe televizoarele smart Samsung in 100 de tari (speram si din Romania), iar serviciile de suport AirPlay 2 support vor fi disponibile pe televizoarele smart Samsung din 190 de tari.


Suntem nerabdatori sa aducem experienta iTunes si AirPlay 2 cat mai aproape de utilizatorii din intreaga lume prin intermediul televizoarelor smart Samsung, astfel incat utilizatorii de iPhone, iPad si Mac sa descopere o noua modalitate de a se bucura de continutul pe care il consuma – cu ajutorul celor mai mari ecrane de la ei din casa.


Eddy Cue, vicepresedinte senior Internet Software si Servicii Apple.

Prin intermediul noii aplicatii iTunes Movies si TV Shows de pe televizoarele smart Samsung, utilizatorii Samsung vor putea sa isi acceseze biblioteca iTunes deja existenta, vor putea sa caute in magazinul iTunes si sa cumpere sau sa inchirieze dintr-o selectie de sute de mii de filme si show-uri televizate, inclusiv din cea mai mare librarie de filme 4K HDR.

Prin aplicatia AirPlay 2, utilizatorii Samsung vor putea sa acceseze clipuri video, fotografii, muzica, podcast-uri si multe altele din device-urile Apple direct pe televizoarele smart Samsung, inclusiv pe cele QLED 4K sau 8K, televizoare Frame sau Serif, precum si alte modele Samsung UHD.


Ne mandrim cu faptul ca lucram cu lideri de top din industrie pentru a furniza consumatorilor cea mai larga gama de servicii de continut pe platforma noastra Smart TV. Am putea spuna ca avem in acest fel o situatie ideala – detinatorii de televizoare smart Samsung si utilizatorii Apple au acces la si mai mult continut si functionalitaţi sporite prin intermediul iTunes si AirPlay.


Won-Jin Lee, vicepresedinte executiv al Visual Display Business Samsung Electronics.

PS. Si  Sony a anuntat ca din acest an vor primi suport pentru Apple AirPlay și Homekit. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.