Pretul lui Samsung Galaxy Fold in Romania, la precomanda…10000 de lei

Pretul telefonului Galaxy Fold este deja afisat in Romania, la precomanda… Va tineti bine? Stati jos?

Samsung a anuntat in debutul prezentarii lui Galaxy S10 si mult asteptatul Galaxy Fold, noul telefon pliabil care este anuntat sa apar oficial in magazine pe data de 26 februarie, la pretul de 1980 de dolari.

Pretul lui Samsung Galaxy Fold in Romania, la precomanda...10000 de lei-ss

Pretul lui Samsung Galaxy Fold in Romania, la precomanda…10000 de lei-ss

Quickmobile, cei care ne-au obisnuit sa afiseze in oferta acestora cele mai noi device-uri lansate, chiar daca aceste nici nu se lansasera oficial in Romania, au afisat disponibil la precomanda noul Samsung Galaxy Fold la pretul de ….9999.90 de lei. In sfarsit, iPhone are un rival pe masura cand vine vorba de pret (excludem de aici variantele placate cu aur).

Sigur Galaxy Fold este un telefon revolutionar cu care Samsung vor sa impresioneze si chiar au reusit. Sincer mie unul imi place si daca mi-as permite sigur l-as cumpara, chiar daca nu s-ar justifica investitia. 

Nu stiu de ce dar cand am vazut pretul gandul m-a dus la melodia Ridica-ma la cer , stiti voi care, aia cantata de Bug Mafia & Loredana. 🙂

Sunt tare curios cand vor afisa si restul magazinelor de specialitate Galaxy Fold la precomanda si la ce pret: eMAG, PCGarage, Altex

Voi ce credeti? Merita Galaxy Fold 10.000 de lei?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.