IFA 2019 – Monitoare noi Acer Nitro XV3 cu Variable Refresh Rate

Noile monitoare Acer din seria Nitro XV3 au rata de refresh variabila si sunt compatibile cu NVIDIA G-SYNC.

IFA 2019 - Monitoare noi Acer Nitro XV3

IFA 2019 – Monitoare noi Acer Nitro XV3-

Acer a prezentat in cadrul evenimentului de presa next@acer o noua serie de monitoare de gaming Nitro, serie Nitro XV3 care cuprinde patru noi monitoare de gaming care ofera rate de refresh si rezolutie ridicate, oferind o experienta de joc exceptionala, la preturi accesibile.

Compatibile cu NVIDIA G-SYNC, noile monitoare Nitro permit Variable Refresh Rate (VRR) in mod implicit atunci cand sunt conectate la placile grafice NVIDIA GeForce GTX Seria 10 si GeForce RTX seria 20, pentru a oferi rate de refresh dinamice, eliminand intreruperile si lag-ul. Noile monitoare IPS au si tehnologie Adaptive-Sync pentru a satisface necesitatile jocurilor cu rezolutie inalta, oferind un timp de raspuns rapid de pâna la 1ms si Visual Response Boost (VRB) pentru un joc fluid, fara intreruperi.

Seria Nitro XV3 prezinta cea mai recenta tehnologie Acer Agile-Splendor, care foloseste panouri cu cristale lichide rapide si cu gamut de culoare 99% sRGB. Monitoarele certificate DisplayHDR 400 ofera timp de raspuns ultra-rapid de pâna la 1ms VRB (Visual Response Boost), care asigura imagini clare, fara estompare, reproducere fenomenala a culorilor si imagini mai realiste si mai naturale.

Cu o rata de refresh de pana la 240 Hz, gamerii se vor bucura de imagini clare si grafica fluida.
Noile monitoare de gaming Acer Nitro sunt disponibile in patru configuratii: doua modele de 27 inci si doua de 24.5 inci:

● Acer Nitro XV273U S 27 inci WQHD 165 Hz
● Acer Nitro XV273 X 27 inci Full HD 240 Hz
● Acer Nitro XV253Q X 24.5 inci Full HD 240 Hz
● Acer Nitro XV253Q P 24.5 inci Full HD 144 Hz

Acer VisionCare cu tehnologiile Flickerless, BlueLightShield, ComfyView si low-dimming fac vizionarea mai confortabila in perioadele lungi de joc. Seria Acer Nitro XV3 are, de asemenea, si un suport proiectat ergonomic, cu pivotare si inclinare la 20°, astfel incât jucatorii pot gasi intotdeauna pozitia ideala de utilizare. Un design cu lansare rapida va permite sa separati monitorul de suportul sau, astfel incât acesta sa poata fi montat pe perete cu sistem VESA, pentru a elibera spatiul de pe birou.

Preturi si disponiblitate:
Acer Nitro XV273U S va fi disponibil in EMEA din luna ianuarie a anului urmator la preturi incepand de la 649 euro.
Acer Nitro XV273 X va fi disponibil in EMEA din luna septembrie, la preturi incepand de la 519 euro.
Acer Nitro XV253Q X va fi disponibil in EMEA din luna noiembrie, la preturi incepand de la 419 euro.
Acer Nitro XV253Q P va fi disponibil in EMEA din luna octombrie, la preturi incepand de la 329 euro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.