AOC a lansat AG273QX, un monitor de 27 inchi, rezolutie QHD, cu HDR si o rata de refresh de 165 Hz

AOC a lansat AG273QX, un monitor cu diagonala de 27 inchi (68,6 cm) dedicat gamerilor profesionisti din gama AGON.

AOC a lansat AG273QX, un monitor de 27 inchi, rezolutie QHD, cu HDR si o rata de refresh de 165 Hz

AOC a lansat AG273QX, un monitor de 27 inchi, rezolutie QHD, cu HDR si o rata de refresh de 165 Hz-

AG273QX este un monitor cu 3 laturi fara rama, potrivit pentru jucatorii care prefera monitoarele plate. Insa daca preferi un monitor cu un ecran curbat ai la dispozitie modelele precum AG273QCX sau AG273QCG.

AG273QX are specificatii bune pentru jocuri shooter, MOBA si arcade:
– rata de refresh de 165 Hz ce face ca monitorul sa afiseze un cadru la aproximativ fiecare 6 milisecunde
– timp de raspuns de 1 ms (MPRT). 
– un panou VA de 27” cu rezolutie QHD (2560 x 1440) foloseste un raport de contrast static 3000:1 nativ, rezultand un negru profund
– AOC Wide Color Gamut
– VESA DisplayHDR 400 
– tehnologia HDR AMD FreeSync 2

Datorita tehnologiei VESA DisplayHDR 400 monitorul poate atinge luminozitatea maxima de 400 de nits. Ecranul reproduce cu exactitate continutul HDR, cum ar fi sclipirile si explozii cu nuante diferite intr-un mediu intunecat, oferind imersiune jucatorului. Functia AMD FreeSync 2 HDR adauga cartografierea tonurilor HDR cu un timp de raspuns rapid, compensare pentru un numar de cadre scazut (LFC), plus un joc fara stuttering si efectul de rupere al imaginii.

AOC a lansat AG273QX, un monitor de 27 inchi, rezolutie QHD, cu HDR si o rata de refresh de 165 Hz-spate

Pentru a facilita transportul AG273QX este echipat cu un maner si poate fi asamblat usor cu un singur clic fara suruburi. Monitorul este dotat, de asemenea, cu suport de casti retractabil pe fiecare parte si lumini RGB personalizabile Light FX pe partea din spate.

Fanii jocurilor shooter vor aprecia in mod deosebit DialPoint, indicatorul de obiectiv al AOC, care plaseaza un crosshair transversal in mijlocul ecranului, daca nu este unul prezent in joc. Mai mult, Shadow Control poate fi ajustat in meniul OSD pentru a intari zonele intunecate sau a intuneca zonele luminoase, iar functia Game Colour disponibila pe monitoarele aoc AOC face posibila cresterea sau scaderea saturatiei culorii si a nivelului de gri avand trei moduri de joc preconfigurate (FPS, Racing, RTS) si trei moduri de joc personalizabile pentru utilizator ofera acces usor la presetarile utile. Sistemul actualizat OSD din seria AGON 3 face ca setarile de ajustare sa fie usor de accesat, iar utilizatorii pot utiliza software-ul G-Menu pentru a face ajustari suplimentare fara a utiliza butoanele OSD

AOC AGON AG273QX va fi disponibil in luna noiembrie 2019 la un pret recomandat de 2419 Lei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.