XPG lanseaza primul notebook de gaming din portofoliul

ADATA prin divizia XPG anunță astăzi în premieră noul său notebook de gaming, un mini-PC și un monitor si o gamă completă de periferice și accesorii pentru gaming, componente PC, module DDR4 și unități SSD.

XPG lanseaza primul notebook de gaming din portofoliul-netbook

XPG lanseaza primul notebook de gaming din portofoliul-netbook

XPG XENIA 15 este un notebook-ul de 15,6 inci dezvoltat în colaborare cu Intel, care are un display IPS Full HD, cel mai recent procesor Intel Core™ i7 din generația a 9-a și soluția proprietară XPG M.2 premiată internațional SX8200 Pro.

XPG lanseaza primul notebook de gaming din portofoliul - GAIA

XPG lanseaza primul notebook de gaming din portofoliul – GAIA

Cei care preferă jocurile pe desktop pot experimenta, de asemenea, mini-PC-ul XPG GAIA, dezvoltat tot în colaborare cu Intel, echipat cu un șasiu compact de 5 litri, slot PCI și o sursă compactă de alimentare de 500 Watt 80 PLUS® cu certificare Platinum.

XPG lanseaza primul notebook de gaming din portofoliul - monitor

XPG lanseaza primul notebook de gaming din portofoliul – monitor

XPG PHOTON este un monitor IPS de 27 inci care introduce tehnologia Vivid Color Eye-Safe Display de la PixelDisplay Inc., pentru prima dată pe un monitor de gaming. Această nouă tehnologie oferă o experiență excelentă pentru utilizatorii care se joacă pe timpul nopții, reducând oboseala ochilor prin eliminarea luminii albastre nocive. Soluția are avantajul de a oferi o gamă largă de culori în timpul zilei și o experiență uimitoare, cu culori pline de viață, pe timp de noapte.

Șasiul Full Tower XPG VOLTA Creat pentru jucătorii profesioniști

Dimensiunea contează, iar acest concept de tower imens oferă un flux de aer vertical pe un design cilindric elegant, curat, similar ca aspect cu metalele premium, cu efecte de sticlă și iluminare RGB, pentru a atrage multe priviri. De asemenea, carcasa este echipată standard cu patru roți multidirecționale, fără costuri suplimentare. Interioarele foarte spațioase găzduiesc plăci de bază E-ATX, trei plăci grafice de dimensiuni maxime și mai multe radiatoare pe o tavă glisantă foarte convenabilă.

SSD-uri & DRAM XPG

Gama de memorii DRAM și SSD-uri prezentată de XPG include trei noi SSD-uri concept PCIe Gen4 (SAGE, INDIGO și PEARL) cu viteze de citire/scriere de până la 7000/6000 MB/s și suport pentru NVMe 1.4, precum și pentru cea mai recentă platformă AMD, fiind astfel ideale pentru gameri, creatori și aplicații 5G. SSD-urile SU630 și SX8100, ambele cu o capacitate de până la 4TB, pot fi admirate la standul XPG alături de SSD-urile externe SE900G și SE770G RGB. Pe lângă produsele menționate mai sus, XPG va evidenția și două noi module concept RGB DRAM (XPG DARKMOON și XPG SYDYRU) cu frecvențe de până la 4800MHz și capacități de până la 32 GB.

Produsele XPG Hero

XPG PRECOG este un set de căști de gaming echipate cu drivere electrostatice dinamice și design ergonomic. Proiectate pentru a oferi o calitate epică a sunetului cu sunet certificat Hi-Res, acestea acoperă frecvențe înalte și joase, oferind utilizatorilor un sunet clar, fără distorsiuni și un mod FPS special pentru detectarea îmbunătățită a locației adversarilor.

XPG HEADSHOT este un mouse de gaming cu design ultra-ușor datorită structurii versatile și materialelor a folosite, pentru a oferi o experiență plăcută la utilizare. Cu ajutorul motorului AI al XPG, acest mouse poate fi personalizat în funcție de dimensiunea mâinii utilizatorului, preferințele de prindere, finisarea suprafeței și elemente de design personalizate, cum ar fi numele avatarului sau siglele echipei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.