Lenovo anunta PC-uri ThinkCentre cu Intel Core vPro de generație a 10a

Lenovo a lansat noi PC-uri de tip desktop din seria ThinkCentre echipate cu procesoare Intel Core de generație a 10-a, iar anumite modele fiind compatibile și cu tehnologia Intel Core vPro de generație a 10-a.

Lenovo anunta PC-uri ThinkCentre cu Intel Core vPro de generație a 10a

Lenovo anunta PC-uri ThinkCentre cu Intel Core vPro de generație a 10a

Noile serii ThinkCentre M70, M80 și M90 sunt unități tip Tower, SFF (small form factor), All-in-one (AIO) și Tiny. În plus, Lenovo oferă actualizări și pentru sistemele Tiny-in-one (TIO), lansând a 4-a generație de unități TIO22 și TIO24.

Lenovo anunță și două stații mobile, ThinkPad P14s și ThinkPad 15. Aceste noi stații entry-level oferă raportul ideal între mobilitate și putere de calcul, putând rula aplicații precum AutoCAD, Revit, SOLIDWORKS și altele, fără întreruperi.

Modelele Tiny au o carcasă a cărui volum nu depășește un litru, iar toate celelalte modele desktop au dimensiuni reduse, pentru a ocupa cât mai puțin spațiu pe birou. Puterea de performanță este oferită de procesoare IntelP Core vPro de până la generația a 10-a, în timp ce tehnologia Lenovo ThinkShield oferă opțiuni de securitate digitală de ultimă generație.

Lenovo anunta PC-uri ThinkCentre cu Intel Core vPro de generație a 10a-1

Lenovo anunta PC-uri ThinkCentre cu Intel Core vPro de generație a 10a-1

Toate modelele ThinkCentre Tower și SFF au opțiuni de securitate fizice, precum protecție Kensington, Smart Cable, care oferă siguranță dispozitivelor periferice atașate la carcasa desktopului, și protecție E-Lock, un mecanism care blochează carcasa pe interior, oprind astfel accesul la componentele interioare.

Cele trei serii ThinkCentre M sunt disponibile în diferite forme de factor, cu diferite specificații tehnice. Noul All-in-one M70a îmbină eleganța unui PC AIO de 21,5 inci cu multe dintre funcțiile oferite de un M90a, mai voluminos.
Seria ThinkCentre M80 oferă PC-uri mainstream cu procesoare Intel Core vPro de generație a 10-a pentru siguranță și performanță crescute.
Seria ThinkCentre M90 oferă capacități premium cu procesoare Intel Core vPro i9 de până la generație a 10-a. Modul standby oferă funcții de economisire a energiei păstrând în același timp conexiunea utilizatorilor. Modelele M90 Tower și Small Form Factors permit conectarea unei alte unități de stocare pentru capacitate crescută și opțiune Flex-IO pentru conectarea unui monitor suplimentar prin USB Type-C, HDMI, DisplayPort sau VGA.

Lenovo anunta PC-uri ThinkCentre cu Intel Core vPro de generație a 10a-1

Lenovo anunta PC-uri ThinkCentre cu Intel Core vPro de generație a 10a-1

ThinkCentre-in-One (TIO) este un PC modular atunci când este combinat cu desktopurile ThinkCentre Tiny, oferindu-le utilizatorilor un sistem PC securizat. TIO22 de generație a 4-a și TIO24 de generație a 4-a sunt echipate cu cameră video și microfon și oferă flexibilitate de utilizare.

Ideale pentru utilizatorii mobili, ThinkPad P14s și P15s au o durată de viață a bateriei de până la 14 ore, sunt echipate cu procesoare Intel Core de generație a 10-a, inclusiv cu modelul Intel Core i7-10810u, cu viteză turbo de 4.9GHz. Acest duo este conceput atât pentru utilizatorii AEC, cât și pentru utilizatorii CAD. În plus, acestea sunt echipate cu plăci grafice NVIDIA Quadro, WiFi 6, până la 2TB de stocare, sisteme Ubuntu și Red Hat Linux. Modelele P14s de 14 inci și P15s de 15 inci au ecrane UHD până la 4K cu Dolby Vision HDR și funcție X-Rite Pantone Factory Calibration Color pentru culori mai vii și imagini mai clare.

Prețuri și disponibilitate
Seria ThinkCentre M70 va fi disponibilă începând cu luna iunie 2020.
ThinkCentre M70a AIO va fi disponibil începând cu luna iunie 2020.
Seria ThinkCentre M80 va fi disponibilă începând cu luna iunie 2020.
Seria ThinkCentre M90 va fi disponibilă începând cu luna iunie 2020.
ThinkCentre M90a AIO va fi disponibil începând cu luna iunie 2020, la un preț pornind de la 1,099 dolari.
ThinkCentre-in-One 22 Gen 4 (TIO22) va fi disponibil începând cu luna iunie 2020.
ThinkCentre-in-One 24 Gen 4 (TIO24) va fi disponibil începând cu luna iunie 2020.
ThinkPad P14s va fi disponibil începând cu luna mai 2020, la un preț pornind de la 1,599 dolari.
ThinkPad P15s va fi disponibil începând cu luna mai 2020, la un preț pornind de la 1,579 dolari.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.