Samsung a lanseat Freestyle – un videoproiector portabil

Samsung a anunțat la CES 2022 lansarea noului videoproiector portabil The Freestyle, videoproiector ce dispune de funcții precum: auto-level, auto-focus, auto-keystone (lucru ce presupune ajustarea automată a trapezului) și funcția de focalizare automată ce-i permite să afișeze o imagine clară pe orice suprafață, în orice unghi, până la 100 de inci în dimensiune.

Samsung a lanseat Freestyle - un videoproiector portabil

Samsung a lanseat Freestyle – un videoproiector portabil

Freestyle cântărește doar 830 de grame, iar pe lână funtia de videoproiector, mai îndeplineste și pe cea de boxă inteligentă și aparat de iluminare ambientală. Acesta se poate roti până la 180 de grade, permițând utilizatorilor să urmărească videoclipuri de înaltă calitate oriunde – acesta putând fi așezat pe masă, podea, perete sau chiar tavan – fără a fi necesar un ecran separat.


Freestyle este un videoproiector unic, orientat către versatilitate și flexibilitate astfel încât să răspundă stilurilor de viață în continuă schimbare ale consumatorilor. Fără limitări ce țin de spațiu sau factori de formă, Freestyle este un dispozitiv distractiv și versatil care poate fi folosit în orice mod preferă consumatorii.


Simon Sung, Executive Vice President and Head of the Sales & Marketing Team of the Visual Display Business at Samsung Electronics

Freestyle are în componență un radiator dublu care permite un bass clar și profund, fără distorsiuni, iar capacitatea sa de a reda sunetul la 360 ​​de grade le permite utilizatorilor să se bucure de o experiență sonoră de calitate cinematografică, indiferent unde se află.

The Freestyle este compatibil cu baterii externe care acceptă USB-PD și ieșire de 50 W/20 V sau mai mult, astfel încât utilizatorii să-l poată lua cu ei oriunde, indiferent dacă sunt în mișcare, într-o excursie în camping sau alte locuri. 

Atunci când nu este folosit ca proiector pentru a transmite conținut, The Freestyle oferă, de asemenea, un efect de iluminare ambientală datorită funcției „ambient mode” și capacului translucid al obiectivului. The Freestyle este, de asemenea, o boxă inteligentă, care analizează muzica pentru a asocia efecte vizuale care pot fi proiectate pe perete, podele și oriunde altundeva.

The Freestyle oferă funcțiile Smart TV disponibile pe televizoarele inteligente Samsung, cu servicii de streaming încorporate și funcții de mirroring și casting compatibile atât cu dispozitivele mobile Android, cât și cu iOS. Este primul proiector portabil din industrie care este certificat de către principalii parteneri OTT la nivel mondial, oferind utilizatorilor cea mai bună experiență de vizionare a conținutului. Este, de asemenea, primul proiector care include control vocal în câmp îndepărtat, permițând utilizatorilor să aleagă asistenții vocali preferați atunci când folosesc dispozitivul fără mâini.

The Freestyle va fi disponibil pentru precomandă online pe piața din SUA pe 4 ianuarie, iar disponibilitatea se va extinde pe alte piețe globale în următoarele luni.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.