eMAG cumpara firma de curierat Sameday Courier

Asa cum se vede si din titlu, cei de la eMAG se extind nu gluma. Firma de curierat Sameday Courier este noua achizitie eMAG, dupa ce luna trecuta vorbeam despre achzitia Fashion Days.

eMAG cumpara firma de curierat Sameday CourierAstfel, prin achizitionarea a 80% din actiunile Sameday Courier, eMAG va incepe sa-si livreze singura o parte din produsele vandute online. Spun o parte pentru ca nu va renuta la colaborarea cu restul firmelor de curierat care livrau produsele vandute pe emag.ro.

Nu stiu daca este o coincidenta sau nu, insa ultima achizitie facuta la emag a fost livrata de Sameday Courier cu intarziere de 6 zile. Comanda a fost facut in data 23 mai …..iar curierul abia a ajuns ieri (29 mai), si asta dupa ce am sunat sa aflu ce se intampla. Raspunsul curierului a fost :

“…am ajuns prea tarziu vineri (26 mai) pe la 19:30 si am crezut ca nu am este nime la adresa…” !!!!

Evident ca n-am continuat discutia, era fara rost. Insa ma intreb: de ce nu s-a livrat pe 24 mai sau 25 mai, avand in vedere ca o parte din produse (achizitionate prin marketplace si care au venit cu un alt curier) au ajuns a 2-a zi (pe 24 mai)!

Dar vreau sa fiu optimist, iar o data cu implicarea celor de la eMAG in acest business problemele de livrare pe care le au acum se vor rezolva.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.