Reduceri de ziua eMAG 2021 – 20 ani

Ca în fiecare an, de această dată după Moş Nicolae, cei de la eMAG vor sărbătorii cu reduceri bune cei 20 ani de existentă, așa că mâine dimineață, 7 Decembrie, suntem indemnați sa ne facem singuri “un super cadou” (doar mâine).

Reduceri de ziua eMAG 2021 - 20 ani

Reduceri de ziua eMAG 2021 – 20 ani

În luna decembrie, după campania de Black Friday,  eMAG își serbează ziua și astfel avem o nouă șansă pentru a prinde reduceri bune care vor fi afișate.   

Oferta eMAG de 20 ani

Dacă nu doriți să pierdeți cele mai bune reduceri care vor fi afișate mâine, va recomand să respectaţi instrucţiunile pe care le-au anuntat cei de la eMAG prin ghid. Adica vă faceți un cont pe eMAG (dacă nu aveți deja unul), instalaţi aplicatia de mobil (pentru că pe banner-ul campaniei este mentionat “Doar în app!”) și activați notificările, adaugați la favorite produsele dorite, completați date de livrare (de preferat prin easybox) și metoda de plată.

Ca si în anii trecuti, în comanda pe care o vei face trebuie să folosești un cod special, iar anul acesta codul este eMAG20ANI. Insă mai multe informații găsești în ghidul de cumpărături pe care îl găsiți accesând adresa: https://www.emag.ro/lps/ghid-ziua-emag-20-ani.

Este posibil ca produsele din ofertrtă  vor beneficia de câte un card cadou (un procent din valoarea comenzii), ca și în anii trecuți (2020, 2019, 2018, 2017, 201620152014).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.