Cum am arata un Samsung Galaxy S7 facut bucati

Cum am arata un Samsung Galaxy S7 facut bucatiRusii de la Hi-Tech.Mail.RU, nu doar ca au reusit sa puna mana pe un telefon Samsung Galaxy S7 la nici o zi de la lansare, dar l-au si facut realmente bucati.

Pentru a evita deteriorarea ecranului i-au desfacut pentru inceput capacul de pe spatele telefonului, capac care este foarte subtire si care are un cadru metalic. Au folosit un pistol cu aer cald si l-au incalzit astel incat adezivul special folosit la lipirea capacului sa-si piarda din proprietati, asa ca l-au desfacut fara probleme.

Pentru capac Samsung nu a folosit garnitura de cauciuc, ci o bandă adeziva pe ambele fete, insa suportul pentru cardul SIM si cel pentru cardul microSD par sa aiba o garnitura de cauciuc, atfel se impiedica intrarea apei si/sau a umezelii intre in telefon.

Un alt lucru remarcat a fost sistemul de racire pentru Exynos 8890, un tub de cupru termoconductor. Mai multe informatii cu testele facute de rusi le gasiti aici, in rest va puteti delecta cu pozele din galerie.

Cum am arata un Samsung Galaxy S7 facut bucati

sursa (Google Translate)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.