Avem Samsung Galaxy S7 si Gear VR in teste

Avem Samsung Galaxy S7 si Gear VR in testeIntr-un final, am reusit sa-mi programez timpul astfel incat sa pot face teste unuia din noile flagship-uri  Samsung. Asadar, am primit pentru testare noul Galaxy S7 impreuna cu un Gear VR, de la Samsung.

Dupa cum stiti Samsung a lansat in Februarie 2016 noile telefoane Galaxy S7 si Galaxy S7 Edge, intr-un eveniment organizat cu o zi inaintea inceperii Mobile World Congress din Barcelona. Iar la aproximativ 2 saptamani, in martie, a ajuns pe cai oficiale si in Romania, unde am fost si eu si am facut un hands on.

Ca o prima impresie, pot spune fara nici o ezitare ca Galaxy S7 arata foarte bine, face poze de exceptie si costa ceva parale ­čÖé .

In fine, o sa ne apucam sa-l testam (pustiul meu se ocupa de jocuri ­čÖé ), asa ca daca aveti intrebari, sau vreti sa testam ceva anume, astept comantarii.

Avem Samsung Galaxy S7 si Gear VR in teste

A era sa uit…pentru ca Samsung se lauda ca noile Galaxy S7 sunt waterproof (rezistente la apa timp de 30 de minute, la o adancime de 1,3 metri), l-am pregatit pentru baita ­čÖé .

6 Replies to “Avem Samsung Galaxy S7 si Gear VR in teste”

  1. VastIT Post author

   Salut Iulian, filmele nu se vad stralucit. Intradevar, este un pic pixelat si cu mici probleme de cromatica. La subtitrare iti dai seama, este dublata cu alta culoare (rosu, verde sau albastru). Una peste alta se vede acceptabil, daca nu ai mari pretentii.

   Reply
   1. iulian

    Multumesc

    Sa astept rezolutia 4 k? Crezi ca s-ar vedea mai bine pe samsung gear? Poate samsung gear 2016…ai idee care este problema de se vede pixelat?

    Ai jucat jocuri cu samsung gear?

    Reply
    1. VastIT Post author

     Salut Iulian, eu cred ca se vede pixelat datorita rezolutiei ecranului de la telefon. Practic Gear VR-ul se comporta ca o lupa si practic mareste ce se vede pe ecran, adica pixelii. Ecranul este quadHD (2560X1440), asa ca degeaba astepti 4K-ul (3840├Ś2160) pentru ca pe ecran tot quadHD o sa se vada, chiar daca rulezi continut 4K (face downscale). Am descarcat filme 4K-360g dar se vede la fel (un pic in ceata).

     Am incercat si cateva jocuri. Experienta este un pic diferite la jocuri, pe alocuri poate fi mai buna decat la filme, depinde foarte mult de grafica/culorile pe care le are jocul.

     Reply
     1. iulian

      Multumesc,

      Astept pana la anul…poate s8 si varianta gear vr 2016,ai incercat pe cei de la oculus pt pc?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.