Concept Lenovo telefon si tableta cu ecran flexibil

Concept Lenovo telefon si tableta cu ecran flexibilAvem parte de o noua surpriza de proportii la Lenovo Tech World 2016, conferinta sustinuta in San Francisco, unde Lenovo a prezentat un telefon si o tableta cu ecran flexibil.

Da, ati remarcat. Si de aceasta data Samsung lipseste din peisaj ­čÖé . Zilele trecute va spuneam de un alt producator, unul mai putin cunoscut (Moxi Group), care anunta primul┬ásmartphone flexibil care va fi disponibil pe piata.

Revenind la Lenovo, despre telefon se spune ca are cu un ecran flexibil de 4.26 inch, telefon care ruleaza Android si care va fi disponibil in 12 variante de culori, iar daca nu ai buzunare il poti purta pe mana, ca bratara sau ca smartwatch. Tableta se lauda cu un ecran de 7.0 inch, ecran care se poate indoii de la jumatete si astfel se transforma intr-un smartphone de 5.5 inch.

Concept Lenovo telefon si tableta cu ecran flexibil


Mai trebuie sa asteptam pana cele doua device-uri vor intra in productie, ambele fiind prezentate momentan la nivel de concept. Insa chiar si asa suna foarte promitator, mai ales ca Lenovo a venit cu aceste device-uri in carne si oase si nu intr-o prezentare video, cum au facut cei de la Samsung. Oare banuiau ce urma sa anunte Lenovo la Tech World 2016 de s-au grbit sa anunte acum cateva zile de posibila lansare in 2017 a unor device-uri cu ecran flexibil?!
(sursa)

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.