Gear IconX si Charm de la Samsung disponibile in Romania

Gear IconX si Charm de la Samsung disponibile in RomaniaSamsung anunta lansarea a doua noi accesorii smart in Romania: castile Gear IconX si bratara Samsung Charm.

Deci cum spuneam, este vorba despre Gear IconX, o pereche de casti wireless foarte interesanta: cu un player incorporat si 4GB stocare, GPS, Accelerometru, Senzor HR, baterie casca de 47 mAh si cea din carcasa de 315 mAh. Toate cele de mai sus impachetate intr-un device fabricate din silicon cu o greutate de numai 6,3g.

Insa pretul pentru castile Gear IconX este destul de mare, 800 de lei la eMAG.

Al 2-lea accesoriu este bratara Samsung Charm, care vine in trei variante de culori (negru, auriu și roz quartz), cu ajutorul careia poti: “măsoara performanțele și funcțiile vitale, colectând date despre caloriile arse sau distanța parcursă…si poate transmite notificări pentru SMS, apeluri și rețele de socializare, printr-un sistem multicolor cu LED-uri și vibrații“. Are o autonomie de pana la 14 zile, iar pretul este de 159 de lei la eMAG.Gear IconX si Charm de la Samsung disponibile in RomaniaVezi comunicatul oficial:


Gear IconX si Charm de la Samsung disponibile in Romania


Samsung Electronics a lansat în România două accesorii smart, care îți oferă sprijinul de care ai nevoie în obținerea unui stil de viață mai activ: Samsung Gear IconX și Samsung Charm.

Gear IconX

Fără a mai avea nevoie de cabluri, Gear IconX, au o greutate de numai numai 6,3g. Căștile au un design unic, fiind fabricate din silicon pentru un confort sporit în timpul antrenamentelor.Gear IconX si Charm de la Samsung disponibile in Romania

Special create pentru iubitorii de sport, Gear IconX nu vin doar cu un player de muzică, ci au și un dispozitiv cu GPS integrat și pot măsura bătăile inimii, motivându-te în timpul exercițiilor fizice prin ghidul vocal integrat.

Gear IconX îți oferă libertatea de a lăsa telefonul acasă în timpul antrenamentelor, având memorie internă de 4GB, o autonomie de funcționare de pâna la 11 ore și este disponibil în trei variante de culori (alb, negru, albastru).

Samsung Charm

Prin designul său distinctiv și versatil, Samsung Charm este disponibil în trei variante de culori (negru, auriu și roz quartz) și îmbină stilul cu funcționalitatea, având o multitudine de funcții: măsoară performanțele și funcțiile vitale, colectând date despre caloriile arse sau distanța parcursă. 

Potrivindu-se oricărui stil, brățara Samsung Charm cu o autonomie de până la 14 zile te va însoți oriunde. Aceasta poate transmite notificări pentru SMS, apeluri și rețele de socializare, printr-un sistem multicolor cu LED-uri și vibrații.

Gear IconX și Samsung Charm sunt disponibile la partenerii locali Samsung România.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.