Samsung limiteaza numarul dispozitivelor Note7 disponibile la precomanda

Samsung limiteaza numarul dispozitivelor Note7 disponibile la precomandaDupa cum stiti deja, Samsung a lansat pe 2 august noul Galaxy Note7 (pe 9 august a avut lansarea oficiala in Romania). Tot atunci, Samsung anunta disponibilitatea la precomanda in Romania din data de 16 august, adica astazi 🙂 .

Astazi, am primit un comunicat de la Samsung Romania prin care anunta o crestere a solicitariilor pentru Note7 in comparatie cu cele pentru Galaxy S7 si S7 Edge, dupa spusele lui Cristian Cojocaru, Head of Telecom Division, Samsung Electronics Romania:

„Cererea pentru smartphone-urile noastre premium este extrem de mare, fapt dovedit deja de succesul Galaxy S7 și S7 edge, iar design-ul elegant și inovațiile noului Galaxy Note7, precum funcția de scanare a irisului și stylus-ul îmbunătățit, adaugă și mai multă valoare portofoliului nostru de dispozitive.”

Acest lucru a determinat compania sa limiteze numarul de dispozitive oferite la precomanda, pentru a fi siguri ca pot onora toate comenzile atunci cand noul Note7 va fi disponibil (2 Septembrie).


Update: Orange este primul operator care afisaza Note7 la precomanda (vezi link aici). Pretul este de 459,63 € cu Orange Me 42, sau 849 € la liber.
Si cei de la Vodafone reusesc sa afiseze noul flagsheep de la Samsung (vezi link aici), iar preturile variaza in funtie de abonamentul ales (pentru 2 ani). Iata cateva exemple:
– 109 € cu Super RED 89
244 € cu Super RED 69
639 € cu Super RED 25
– 844 € la liber


La ora redactarii acestui articol, dupa o verificare pe repede inainte pe site-urile de specialitate, Note7 inca nu-si facuse aparitia la precomanda.

Singurii care au avut un zvac zilele trecute, au fost cei de la Quickmobile, insa stocul s-a epuizat instant. Intre timp au afisat un concurs pe site, unde premuiul este chiar noul Note7.

Samsung limiteaza numarul dispozitivelor Note7 disponibile la precomanda

Iata comunicatul:

“Samsung Electronics Europa a anunțat începerea precomenzilor pentru noul Galaxy Note7 pe piețele din Europa. Stocurile vor fi limitate din cauza numărului de cereri fără precedent pentru noul dispozitiv din seria Galaxy.

Interesul consumatorilor pentru Galaxy Note7 l-a depășit deja pe cel pentru Galaxy S7 și S7 edge, în ceea ce privește înregistrarea utilizatorilor pe canalele digitale Samsung. Datorită cererii foarte mari, Samsung intenționează să limiteze numărul de dispozitive oferite la precomandă, pentru a se asigura că poate onora toate comenzile atunci când smartphone-urile vor fi puse în vânzare, luna viitoare.

„Cererea pentru smartphone-urile noastre premium este extrem de mare, fapt dovedit deja de succesul Galaxy S7 și S7 edge, iar design-ul elegant și inovațiile noului Galaxy Note7, precum funcția de scanare a irisului și stylus-ul îmbunătățit, adaugă și mai multă valoare portofoliului nostru de dispozitive,” a declarat Cristian Cojocaru, Head of Telecom Division, Samsung Electronics România.

„Reacția pieței și feedback-ul pozitiv primit de la operatori și parteneri ne arată că Galaxy Note7 ne va depăși cu mult așteptările de vânzări în regiune. Așadar, am decis să limităm numărul dispozitivelor disponibile în oferta de precomandă, fapt ce ne va permite să onorăm comenzile atunci când smartphone-urile vor fi puse în vânzare, evitând posibila dezamagire a utilizatorilor în eventualitatea în care aceștia nu își vor putea achiziționa dispozitivul imediat dupa lansarea comercială.”

Utilizatorii europeni își pot precomanda noul Galaxy Note7 începând de astăzi de la operatori și partenerii oficiali Samsung și vor primi noul headset Samsung Gear VR alături de noul lor smartphone.

Galaxy Note7 va fi pus în vânzare în Europa începând de vineri, 2 septembrie…”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.