Este oficial-Samsung va inlocui toate telefoanele Galaxy Nota 7 ajunse la utilizatori.

Intr-un final Samsung a reactionat si a anuntat prin vocea lui Koh Dongjin, ca va inlocui toate telefoanele Galaxy Note7 care au ajuns la utilizatori. Totodata, toate telefoanele care au fost trimise catre distribuitori vor fi rechemate pentru a fi verificate.Este oficial-Samsung va inlocuii toate telefoanele Galaxy Nota 7 ajunse la utilizatori.

Toate acestea dupa ce au fost raportate 35 de incidente la nivel mondial, cu telefoane Note7 care atunci cand se aflau la incarcat au explodat sau au luat foc. Vestea buna este ca nimeni nu a fost ranit :).

Se pare ca incidentele au fost provocate de probleme cu bateria telefonului, iar 24 de unitati dintr-un milion sunt afectate de aceasta problema, conform declaratiei lui Koh Dongjin:

Este oficial-Samsung va inlocuii toate telefoanele Galaxy Nota 7 ajunse la utilizatori.


As of Sept. 1, a total of 35 claims were registered with Samsung’s service centers at home and abroad. Only 24 units on a scale of 1 million were affected by the battery problem

There was a tiny problem in the manufacturing process so it was very difficult to find out,”


Cei de la Samsung aprecieaza ca procesul de inlocuire si rechemare va incepe peste aproximativ doua saptamani, mai exact din 19 Septembrie si vor fi implicate 10 tari, printre care Korea de Sud si US. Va imaginati ce inseamna asta? Doar in Korea de Sud Samsung a vandut deja peste 400.000 de Note7.

Este un caz fara precedent in cadrul companiei sud koreene si sunt tare curios cum vor gestiona acesta situatie. Mai ales ca, in aceasta perioada urmeaza sa fie lansat noul iPhone 7.Este oficial-Samsung va inlocuii toate telefoanele Galaxy Nota 7 ajunse la utilizatori.(samsungkoreaherald)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.