Samsung limiteaza incarcarea bateriei lui Note7 printr-un update OTA (maxim 60%)

Samsung limiteaza incarcarea bateriei lui Note7 printr-un update OTA (maxim 60%)Nu mai este o noutate pentru voi problema lui Note7 cu bateria care explodeaza. In acest sens, Samsung lucreaza la actualizarea sistemului de operare Android (OTA). Update-ul va fi obligatoriu si se va aplica pentru toate modelele de Galaxy Note7.

Noul SO va limita incarcarea bateriei. Va putea ajunge pana la un maxim de 60%, astfel Samsung doreste sa mentina un nivel de siguranta crescut pentru baterie.

Bineninteles, rezolvare este una temporara si este destinata situatiilor in care utilizatorii au decis sa foloseasca telefonul in ciuda atentionarilor.

Ce se va intampla dupa update? Practic bateria lui Note7 va deveni de 2100 mAh in loc de 3500 mAh, iar cei de la Samsung isi propun ca update-ul sa fie disponibil incepand cu data de 20 Septembrie.

Astfel, Samsung isi i-a o masura de precautie pentru a limita situatiile in care utilizatorii pot fi raniti. In plus spera sa-i faca pe utilizatori sa ajunga cat mai repede in service pentru inlocuirea lui Note7. 

Samsung are interesul ca aceasta problema sa se finalizeze cat mai repede, de aceea lucreaza intens pentru a aduce cat mai repede in service telefoanele Note7 pentru inlocuire.

Cred si eu ca-i interesul foarte mare…mai ales dupa atatea incidente semnalate in intreaga lume, sau dupa decizia a zeci de companii aeriene din intreaga lume, care au interzis utilizarea Nota7 la bordul avioanelor.

(koreatimes.co.kr & androidauthority.com)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.