Extragere castigator – Donez vechiul router Dlink DIR 635

Asa cum am promis, o data ce depasesc pragul de 500 de abonati pe canalul de Youtube, voi dona vechiul router (un Dlink DIR 635) unui cititor de pe blog care a respectat regulile concursului de AICI.

(Giveaway) Concurs - Donez vechiul router Dlink DIR 635-2Au fost insa cativa participanti care nu au inteles regulile jocului si s-au abonat la canal dar nu au dat like la pagina sau nu au comentat la articol. Din pacate regulile sunt reguli asa ca am facut extragerea doar dintre cei care au respectat intocmai regulile concursului.

Asa ca mare atentie pe viitor la regulile concursurilor pentru ca vor urma si altele.


Nu uita de concursul de 1000 de abonati pe canalunde sunt puse la bataie: un Range Extender Wireless Tenda A9 si un adaptor USB 802.11n Tenda U6 N300.


Totusi am sa dau o sansa celor carora nu am reusit sa asociez dupa nume contul de facebook sau/si cel de Youtube pentru a verifica daca a dat like sau daca s-a abonat. In acest caz voi solicita un e-mail de la posibilul castigator in care sa-mi trimita link-urile conturilor pentru confirmare. Daca pana pe data de 11 aprilie la ora 23:59 nu voi primi mesajul cu pricina voi face o alta extragere. Aceasta regula o voi aplica si pe viitor, pentru urmatoarele concursuri.

Dar extragerea de mai jos a desemnat pe Aileni Marian drept castigator. Felicitari!
Acesta este rugat sa trimita un e-mail de confirmare la adresa contactATvastit.ro.

Iata dovada video mai jos:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.