Allview X4 Soul mini s-a lansat

Allview X4 Soul mini s-a lansatAllview a lansat astazi X4 Soul mini, un nou smartphone pe care il lauda ca fiind cel mai accesibil dispozitiv din aceasta serie.

Allview X4 Soul mini are design metalic, este echipat cu senzor de amprenta, are un display-ul de 5 inch IPS HD si ruleaza Android7.0 (Nougat). In plus X4 Soul mini este disponibil in doua variante de memorie RAM: 2GB si 3GB, iar  memoria de stocare este de 16GB ce poate fi extinsa cu un card microSD de pana la 128GB., in regim Single SIM.


X4 Soul mini pastreaza contururile rafinate ale varfului acestei game, in dimensiuni usor ajustate. Este smartphone-ul potrivit pentru utilizatorii care cauta eleganta, fotografii surprinzatoare,  dar si performante menite sa-i sustina in ritmul alert de zi cu zi”, a declarat Lucian Peticila, General Manager Allview.


Allview X4 Soul mini s-a lansatPe X4 Soul mini ofera conectivitate 4G in ambele standarde, FDD si TDD (deci merge si pe DIGIMobil), alternativ, pe ambele SIM-uri incorporate,mai gasim: o camera principala cu rezolutie de 13MP si autofocus, iar pentru selfie-uri are la dispozitie camera frontala de 8MP.

Smartphone-ul X4 Soul mini este disponibil pe baza de precomanda incepand de astazi pe site-ul allview.ro, la pretul 749 lei (versiunea 2GB RAM) si 799 lei (versiunea 3GB RAM), iar in pachet sunt incluse un capac de silicon si folie de protectie a ecranului. Livrarile vor incepe din 3 mai, respectiv 9 mai.

2 Replies to “Allview X4 Soul mini s-a lansat”

  1. Daniel79

    Eu personal as merge pe cea cu 3gb de ram fiind mai performanta, nu cu mult dar se cunoaste 1gb de ram in plus. Oricum Produsele sunt destul de ok pentru pretul lor.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.