Samsung Romania a inceput programul de inlocuire pentru Galaxy Note7

Samsung Romania a inceput programul de inlocuire pentru Galaxy Note7 Astazi a venit comunicatul oficial prin care Samsung Romania anunta inceperea programului de inlocuire pentru Galaxy Note7. Mai este cazul sa va reamintesc despre problema Samsung cu bateria lui Note7?…eu nu prea cred ­čÖé .

Programul in sine a inceput de luni, 19 septembrie, informatie pe care o putem observa si pe pagina dedicata acestui eveniment:  samsung.com/ro/note7exchange.

Utilizatorii de Note7 care vor sa-l inlocuiasca, pot contacta partenerii Samsung Electronics Romania sau operatorii de la care au achizi╚Ťionat telefonul sau direct la Samsung Electronics Romania:
Customer Service Center Samsung
08008 726 78 64 
Program: Luni-vineri, orele 09:00-18:00

Va spuneam acum cateva zile despre un apdate pentru telefoanele Note7 afectate, prin care se limiteaza incarcarea bateriei lui Note7, astfel se va putea folosi doar la 60% din baterie…acest lucru este confirmat. In plus update-ul va afisa notificari pe ecran prin care utilizatorii sunt indemnati sa opreasca imediat telefonul si sa urmeze procesul de inlocuire.

Si noile telefoane (care deja au fost inlocuite) vor beneficia din aceasta saptamana de un update de soft. Acest update doreste sa faca distinctia intre telefoanele cu probleme si cele noi, inlocuite. Acestea vor afisa un icon nou pentru baterie, astfel orice Note7 care afișează o baterie verde in bara de notificari (in Power Off sau pe Always On), poate fi incarcat fara riscuri de explozie.

Dar iata comunicatul:

Samsung Romania a inceput programul de inlocuire pentru Galaxy Note7


Samsung Electronics România a început programul de înlocuire Galaxy Note7, astfel utilizatorii urmează să primească un nou dispozitiv pe care să îl folosească, în schimbul actualului lor Note7.

Programul de ├«nlocuire Galaxy Note7 vine ca urmare a deciziei companiei de a opri v├ónz─ârile ╚Öi livr─ârile de Note7, dup─â ce, ├«n urma unei investiga╚Ťii, s-a descoperit o problem─â izolat─â la bateria smartphone-ului.

De la ├«nceputul investiga╚Ťiei, Samsung ╚Öi-a concentrat eforturile pentru a asigura cea mai bun─â calitate a produselor ╚Öi a produc╚Ťiei acestora. Dup─â o serie de test─âri minu╚Ťioase, compania sigur─â c─â problema bateriei a fost complet rezolvat─â ╚Öi c─â noile Note7 disponibile ├«ncep├ónd cu aceast─â s─âpt─âm├ón─â pot fi folosite ├«n deplin─â siguran╚Ť─â.

De╚Öi a fost raportat un num─âr extrem de mic de incidente, siguran╚Ťa utilizatorilor este prioritar─â pentru Samsung. Din acest motiv, Samsung introduce ╚Öi o serie de m─âsuri de securitate, menite s─â asigure utilizatorii ╚Öi s─â ├«i ├«ncurajeze pe ace╚Ötia s─â ├«╚Öi ├«nlocuiasc─â dispozitivul c├ót mai repede:

  • Actualizarea softului, pentru utilizatorii care au primit dispozitivele Galaxy Note7 furnizate ├«n timpul procesului de pre-comand─â: Samsung lanseaz─â un update de software al bateriei pentru toate dispozitivele Note7 precomandate ├«n Europa, care va limita ├«nc─ârcarea bateriei la 60%. Noul software va fi disponibil ├«ncep├ónd cu 21 septembrie. Prin limitarea ├«nc─ârc─ârii bateriei, Samsung inten╚Ťioneaz─â s─â reduc─â riscul incidentelor ╚Öi simultan s─â ├«ncurajeze utilizatorii s─â profite de programul de ├«nlocuire.
  • Actualizarea softului ├«n cazul dispozitivelor noi (cele ├«nlocuite, care nu sunt afectate de problema bateriei): Utilizatorii care ├«╚Öi vor ├«nlocui dispozitivul Note7 cu unul nou pot fi ├«ncrez─âtori c─â noul smartphone nu este afectat de problema bateriei, datorit─â unei actualiz─âri a interfe╚Ťei icon-ului bateriei. Astfel, orice Note7 care afi╚Öeaz─â o baterie verde ├«n bara de notific─âri, ├«n ecranul Power Off sau pe displaul Always On, poate fi ├«nc─ârcat f─âr─â griji. Aceast─â actulizare UX va fi disponibil─â ├«ncep├ónd cu aceast─â s─âpt─âm├ón─â, data lans─ârii variind ├«n func╚Ťie de pia╚Ť─â.

ÔÇ×Siguran╚Ťa utilizatorilor este prioritate pentru noi, de aceea le cerem tuturor utilizatorilor de Note7 s─â ├«╚Öi ├«nlocuiasc─â c├ót mai repede dispozitivul. Ne cerem scuze utilizatorilor Note7 pentru faptul c─â nu ne-am ridicat la standardele de excelen╚Ť─â cu care i-am obi╚Önuit p├ón─â acum ╚Öi le mul╚Ťumim cu sinceritate pentru r─âbdare ╚Öi ├«n╚Ťelegere. Suntem ├«ncrez─âtori c─â, prin ├«nlocuirea actualului dispozitiv cu un nou Note7, utilizatorii vor beneficia de experien╚Ťa smartphone-ului la cea mai bun─â calitate,ÔÇŁ a declarat Cristian Cojocaru, Head of Telecom Division, Samsung Electronics Rom├ónia.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.